<   Tilbake

Liftmaster MyQ 828EV + Fotocelle

Liftmaster MyQ 828EV + Fotocelle

292
Takk!
En feil har skjedd.
1490,-
På lager. Varen sendes innen 24 timer
Fra 134.4 NOK/mnd - mer informasjon

Delbetale fra 134.4 kr per måned!

Betal fra 134.4 kr/mnd - Konto, 22% rente, total kredittkjøpspris: 2922 kr

Dette er betalingsmåten for deg som selv vil bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned. Bortsett fra at du alltid får hjem varene dine før du betaler, får du også mulighet til å samle alle dine delbetalingskjøp på en og samme konto. Det betyr kun en faktura uansett antall kjøp med Klarna konto i de butikker vi samarbeider med.

  • Få alltid hjem varen før du betaler
  • Betal fra 134.4 kr i mnd. eller 1/24 av totalbeløpet
  • Du behøver aldri å oppgi kortinformasjon
  • Alle kjøpene dine samles på en konto og dermed på en og samme faktura
  • Kjøp nå - betal i slutten av neste måned
  • Ett fakturagebyr på 45 kr uansett antall kjøp
  • Du kan når som helst betale hele beløpet

Ved for eksempel et kjøp på 10000 kr med Klarna konto basisvilkår tilkommer det ingen etableringsgebyr. Årsrenten er på 22 % hvilket motsvarer en effektiv rente på 36,12 %. Prisen på kredittkjøpet er 11771 kr og du kommer ha 12 delbetalinger på 981 kr stk. Eksempelet forutsetter at delbetalingen pågår over 12 måneder.

Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det foretas en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev bli sendt til din epost. Personopplysninger behandles i henhold til personopplysningsloven. Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt personnummer er også ditt kundenummer hos Klarna.

stk.

Fri frakt på alle ordre

Alltid kostnadsfri retur

30 dagers åpent kjøp

Åpne din Liftmaster med mobilen

Med denne tillegsmodulen fra Liftmaster kan du enkelt åpne din portåpner med mobilen. Kompatibel mot motorer i Evolution-serien til Liftmaster (LM60EV, LM70EVK, LM80EV & LM100EV).

Gjør livet ditt litt enklere

Med Liftmaster MyQ kan du åpne og lukke porten din fra hvor enn du er i verden. Glem aldri fjernkontrollen igjen! Se Liftmaster presentere MyQ i deres video (på engelsk).

Enkel å montere

MyQ plugges inn i din router, deretter registrerer du den på nettet. Da er du klar til å styre portåpneren din med en gratis app til din Android eller iPhone/iPad(iOS). Trenger du hjelp til dette er det bare å ta kontakt med oss på telefon eller epost.

Prisene du finner på vår nettside er inkludert frakt.

Mindre pakker sendes normalt som A-post og du bør forvente å ha de i postkassen innen 2-5 dager etter bestilling.

Ved større pakker så sendes dette som servicepakke og kan utleveres ved ditt lokale postkontor. Normalt sett er de fremme ved postkontoret etter 2-7 dager.

Vi i Portspesialisten er opptatt av at du skal bli fornøyd med ditt produkt og tilbyr derfor 30 dagers åpent kjøp og fri retur.

Dersom du skulle ha problemer med produktet eller ikke er 100% fornøyd kan du returnere det kostnadsfritt til oss.

Det kan være lurt å ta kontakt med oss på forhånd slik at vi får mulighet å feilsøke og evt hjelpe deg over telefon/e-post.

Dersom du ønsker å returnere et produkt kan det gjøres ved å fylle inn skjemaet på portspesialisten.com/retur/

1. Desember 2021 av John Christian

Rask bistand og god service ved utskifting av gammel portåpner. Anbefales på det sterkeste!

7. Desember 2016 av Liss Thomassen

Lynkjapp levering (1 dag. )Produktet fungerer utmerket.

2. Desember 2016 av Thorstein Klingenberg

Først og fremst ekstremt rask levering! Produktet er som forventet, kjekt å kunne åpne og lukke garasjeporten med en app. Også kompatibel med Z-Wave via en Vera plugin så portstyring er felles med smarthuset, veldig bra!

21. September 2016 av Bjørn M Moen

Hei portspesialisten. Jeg kjøpte Liftmaster MyQ 828EV+fotocelle. jeg trodde det var vanskelig å instalere den ,men det gikk som en lek ,nå kan jeg være hvorsom helst uten å være redd for at jeg har glemt å lukke garasje porten,jeg ser det på mobilen. Alle i portspesialisten a/s er veldig,veldig hjelpsomme mennesker. jeg setter 10 stjerner til alle på Blakervegen 11 Sørumsand Vennlig hilsen Bjørn moen

22. September 2015 av Frank Nilsen

Rask levering og kjempegod service!

28. Juli 2015 av Roy Kristiansen

Rask levering. Fikk desverre en enhet som ikke lot seg programere.Etter en hyggelig telefonsamtale ble ny sendt den virket. Topp service

18. Mars 2015 av Alf

Endelig et produkt som er lett å bruke og ikke minst lett å installere. Kjempefornøy.